Testimonials

John Lambert likes this

2 comments

 

John Lambert • A wonderfull and inspirational collection of work and a very professional web site. You understand and have an empathy with the food and drinks industry and your work in this regard is outstanding. Your portrait and travel images are of an equally outstanding quality.

I just love your work, you made me smile today because I could really appreciate and enjoy the visual delight and energy within so many of your compositions.

Best wishes.
John

 

 

 
Dinie van den Brenk
Uitstapjesspecialist en De Peppelen

We hebben een workshop food fotografie gedaan bij Arnold. Zijn enthousiasme en enorme kennis van fotografie zijn onvoorstelbaar. Iedereen die zelf foto’s maakt in zijn horecabedrijf moet een keer bij Arnold een workshop volgen. Dan worden de socialmedia een stuk mooier. Als je te lui bent voor een workshop of smoesjes weet geen workshop te volgen, huur hem dan gewoon in…more

January 30, 2012, Dinie was Arnold’s client

 
 
Jerry van Houten
Carbon markets analyst at Bloomberg New Energy Finance

Arnold is an excellent photographer to work with, and he has consistently produced quality results for restaurant ‘Het Bosch’ over the years. Highly recommendable to anyone in the restaurant/hotel business.

June 5, 2011, Jerry was Arnold’s client

 
 
Dick van den Burg
Founder at In Serious Business | With a passion for (training and coaching) people and happy to add value to your team!

Arnold heeft een mooie reportage gemaakt van een event dat ik verzorgde. Doel was om deelnemers een leuk aandenken te bezorgen en daarnaast materiaal voor mijn website te verzamelen. Beide zijn zeer goed gelukt, getuige ook de reacties van de deelnemers! https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2078722534821.2131585.1447743073

June 1, 2011, Dick was Arnold’s client

 
Kitty Hamersma
Kitty Hamersma
Translator & Interpreter Dutch <> English

Arnold van West is a true professional: easy to get along with, and able to take the desired shots without disturbing the proceedings. The results are stunning.

July 21, 2008, Kitty was Arnold’s client

“Arnold is een mooi iemand om mee te werken. Hij is creatief, maar houdt zich ook aan gemaakte afspraken. Ik werk met Arnold alweer zo’n 19 jaar en verder niet geheel onbelangrijk: het is gewoon een heel goede fotograaf!”

Ronald van den Hoff
Directeur
C.D.E.F. HOLDING

“Arnold van West is een creatieve, professionele en aimabele fotograaf. Arnold kan goed luisteren, met mensen samenwerken en ziet de details. Arnold is gepassioneerd, oprecht en betrouwbaar. Je weet wat je aan Arnold hebt: Arnold!”

Een inspirerende groet,

Tom Scholte
Personal Branding Specialist

“Wij werken al een kleine 10 jaar met Arnold.
Een geweldig gedreven en flexibele vakman!
met een creatief oog voor (opvallende) details.”

Hans Poortvliet
Managing Director
HSMAI Nederland

“Met Arnold heb ik voor verschillende hotels de commerciële foto’s gemaakt. Daarnaast heb ik met hem samengewerkt voor andere projecten, zoals een groot afscheidscadeau met foto’s, een reportage van een groot feest etc. Arnold is echt iemand, die met ‘hart en ziel’ voor de opdracht en het bijbehorende bedrijf gaat. Veel creativiteit, extra (onverwachte) werkzaamheden en het enthousiasme om echt mee te denken, zorgen ervoor, dat je met Arnold meer ‘in huis’ haalt, dan alleen een fotograaf. Arnold is erg flexibel. Het is echt iemand, die je op alle momenten en last minute kunt vragen, wanneer dat nodig is. Als Arnold je daarmee kan helpen, zal hij het altijd doen. Mede dankzij zijn flexibiliteit en creativiteit is Arnold in staat om te werken binnen de strakke huisstijllijnen van een bedrijf, maar kun je ook perfect op hem vertrouwen als je echt niet weet wat je precies wilt of bedoelt.”

Kind regards,

Caroline Receveur
REGIONAL DIRECTOR OF OPERATIONS
BENELUX, UK, FRANCE AND AFRICA